dijous, 11 de juliol del 2013

NOUS CONTENIDORS DE VIDRE

Des d’inicis de la campanya i per part d’un tècnic de la Mancomunitat la Plana, es van realitzant visites porta a porta per fer seguiment de la separació de les deixalles. Amb aquestes visites es fa sensibilització ambiental entorn al món de les deixalles i alhora es recullen les propostes veïnals per millorar el sistema actual de recollida.

Gràcies aquestes visites s’ha detectat la necessitat d’instal·lar més contenidors de vidre a la zona de la canal; concretament, destacar la ubicació de un contenidor nou al carrer Maria Vivet i un altre al Passatge del Molí de la Canal.  


Pel què fa als contenidors de vidre del Passeig de la Suïssa i del Jaume Balmes s’han traslladat a un tros més amunt per temes de seguretat, ja que estaven situats sota les línies elèctriques i no complien la distància de seguretat exigida per la recollida amb vehicle de grua.

A través de la Mancomunitat, seguirem fent les visites porta a porta per tal de treballar conjuntament entorn al món de les deixalles i per qualsevol dubte o incidència posar-vos en contacte al 938124167 ext.5 o al 938870201 ext.150.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada