dimarts, 30 d’abril del 2013

PARADA INFORMATIVA PER SANT JORDI


Des de l’àrea de Medi Ambient de la Mancomunitat, juntament amb l'Ajuntament i dins de les activitats de la Campanya de Tona.net@, és cosa de tots!, el passat 23 d’abril, vam sortir a la plaça Major amb una parada informativa sobre la gestió i resultats de la recollida. Es va aprofitar per fer sensibilització ambiental entorn el món de les deixalles, igual que es va agrair a tota la població la feina ben feta amb l’entrega de compost gratuït.  

El compost que es va entregar prové de la matèria orgànica que recollim i és un adob natural útil tant en l’agricultura com en la jardineria i l’horticultura. El compost millora l’estructura del sòl i conté els nutrients necessaris per a un creixement saludable de les plantes; al ser tant ric en nutrients cal barrejar el compost amb la terra per tal de no cremar les plantes.


Aquesta actuació va ser molt participada, des de resoldre petits dubtes pel què fa al món de les deixalles i concretament amb el sistema de recollida fins a l'entrega de 2000 quilos de compost repartits entre tots els que ens van venir a veure.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Àrea de Medi Ambient
Mancomunitat La Plana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada