dimarts, 9 d’abril del 2013

Presentació de la campanya de civisme TONA.NET@

Amigues i amics tonencs,

El que avui teniu entre mans és la suma d’esforços promoguts de forma transversal per les diverses àrees de l’Ajuntament de Tona per afavorir la millora de la qualitat de vida al nostre poble mitjançant el respecte i la implicació de tots per comprometre’ns amb un poble més net, més cívic i més sostenible.

Sota el títol tona.net@, engeguem una campanya cívica i mediambiental que vol incidir en tres aspectes cabdals: el respecte pel mobiliari urbà i els espais públics, la millora de la recollida selectiva i el civisme (amb una incidència especial per la responsabilitat que comporta tenir animals de companyia). En definitiva, el respecte per l’entorn, el medi ambient i l’actitud cívica de la ciutadania.

El nostre entorn experimenta modificacions constants que sovint estan fora del nostre control; en canvi, n’hi ha d’altres que ens afecten negativament però que són perfectament evitables. Per actuar-hi cal, en primer lloc, prendre’n consciència i tenir la voluntat de fer-ho. En aquest sentit, a banda de totes les mesures que puguem prendre per treballar per un futur col·lectiu millor, hi ha uns valors, al nostre entendre, que destaquen per damunt de tot: el respecte i el compromís.

Cal respecte per l’entorn, per les persones, pel medi ambient, pel paisatge, pels espais públics... I davant la constatació que probablement avui no estem fent tot allò que es troba al nostre abast per avançar en aquesta línia, avui iniciem aquesta campanya, amb la voluntat que tots plegats prenguem consciència del que podem fer per la millora ambiental i cívica del nostre municipi, i amb l’esperança que, sumant esforços entre tots, aconseguirem tenir un poble millor.

Per això, volem demanar la col·laboració i la implicació de tothom en l’objectiu de la millora mediambiental i cívica. Us demanem aquest petit esforç i compromís per estimar, cuidar i mantenir el nostre poble. Tona s’ho mereix!!

Moltes gràcies per endavant per la vostra col·laboració i compromís.


Josep Salom i Ges                                                    Jordi Vilamala i Romeu
Alcalde                                                                       Regidor de Medi Ambient

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada