dimecres, 17 d’abril del 2013

Visita l’exposició RE-CICLES


Aprofitant la diada de Tona es Fira, diumenge dia 20 d’abril, podeu visitar l’exposició RE-CICLES, amb l’ objectiu de reconèixer el cicle de vida de diversos materials que composen les deixalles i, a més, identificar alguns dels problemes socials i ambientals que es provoquen en aquest cicle.

Aquesta exposició presenta la història de 6 materials diferents, des de la seva formació fins que ens arriben a les nostres mans i ens en desfem. Com a consumidors, tenim un paper decisiu en aquestes històries dos moments diferents.

El primer moment és quan comprem, moltes vegades podem decidir quin tipus d’envàs embolica l’aliment que necessitem, no és el mateix un suc de taronja en un bric, que en una ampolla de vidre o de plàstic.

El segon moment és quan ens en desfem, podem decidir llençar el material al contenidor que toca i ajudem a així que es pugui reciclar i a tancar el cicle. O, pel contrari, podem llençar-lo a algun altre contenidor i, per tant, que no es pugui reciclar i no es tanqui el cicle.

Esteu tots convidats a passejar per l’exposició per tal de rebre informació sobre el cicle de vida dels materials i el seu procés de reciclatge.


Anna Sala
Tècnica de Medi Ambient
Mancomunitat La Plana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada